Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for bogleverancer fra SPITZEN Publish købt via webshoppen. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og SPITZEN Publish.
 

Brugerprofil.

For at købe bøger i vores webshop skal du oprette en gratis profil på SPITZEN Publish hvor du minimum angiver navn, adresse og e-mail.
 

Priser.

Priser på bøger er i danske kroner, og alle priser er inklusive 25 % moms.
 

Bestilling.

E-bøger leveres ved download via et link der fremsendes pr. e-mail umiddelbart efter du har modtaget din kvittering og betalingen er gennemført.

Ved bestilling af trykte bøger er der levering indenfor 3-5 arbejdsdage. Din ordre sendes med Post Danmark og tillægges et portogebyr på 38 kr. pr. forsendelse.
 

Betaling.

Du kan betale på vores webshop via PayPal, og SPITZEN Publish har således ikke adgang til dine kortoplysninger.
 

Fortrydelsesret.

Ved køb af trykte bøger hos www.spitzen.dk har du 14 dages fortrydelsesret i henhold til dansk lovgivning om handel over internettet. Gør du brug af fortrydelsesretten, er det vigtigt, at du oplyser navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer. Du tilbagebetales for det beløb du har handlet for minus porto og ekspeditionsgebyr, og retur af varer er på dit ansvar og for din regning.

Der er ingen fortrydelsesret på køb af e-bøger.