“At være “Enestående”…
Det er næsten som et fremmedord, eller noget andre er, men i virkeligheden har alle et valg i at træde frem:
At være Enestående. At stå ene. At stå af sig selv. At stå ved sig selv. At stå op for sig selv. At være den man er, er måske det eneste vi kan, vi kan ikke andet. Det er vores sind, vores opdragelse og omgivelser, som gerne vil have noget andet, end det vi er. Det er i forsøget på at stille dem tilfreds, vi vakler. Vi bliver usikre på, hvad vi er og hvad vi står for.
Så vær den du er, du kan ikke andet. Lad dem fare, som ikke kan hvile i dit nærvær. For de, som ikke rummer dig, rummer ikke sig selv. Vær dig selv….”

(Mads Vang Christensen, forfatter)

SPITZEN Publish – For enestående forfattere

Hvis du har skrevet en bog, behøver du ikke længere vente på at blive “opdaget” af et af de traditionelle forlag. Med SPITZEN Publish kan dine drømme gå i opfyldelse, fordi vi giver dig muligheden for at sætte din bog i produktion med det samme i både fysisk og digitalt format, og lægger den ud til salg gennem utallige salgskanaler. Og, som skaber af værket, tilfalder selvsagt fortjenesten i største grad dig.

At gøre det selv betyder ikke, at gøre det alene – vi er her for at hjælpe dig hvert skridt på vejen med en skræddersyet løsning til netop dit behov. Vi bistår dig med lækker udformning af bogen, kvalitetstryk til lav pris, alt det lovpligtige og praktiske, samt strategisk og nytænkende markedsføring med inddragelse af de sociale medier.

SPITZEN Publish sørger for alt det, du ikke har lyst til at beskæftige dig med, så du kan holde fokus på at formidle historier. Når du har udgivet gennem SPITZEN Publish, gemmer vi dine filer digitalt, og du kan dermed til enhver tid lave genoptryk. Du bliver afregnet og betalt direkte for dine salg, og du får fremvist løbende salgsstatistik så du kan følge din bogs udbredelse. Vi samarbejder også med dig, der allerede har dit eget forlag. Og, hvis du skulle ønske at indgå en forlagskontrakt med et traditionelt forlag, så er det også fedt! Hos SPITZEN Publish har du selv rettighederne til indhold du har udgivet.

Er du parat til at udleve din drøm?