A. Standard distribution.

  • www.spitzen.dk

Din bog sættes til salg i vores webshop. Læserne får mulighed for en digital læserprøve inden de køber bogen. Køb af fysiske bøger bliver ekspederet med leverance indenfor 3-5 arbejdsdage. Køb af e-bøger giver kunden to link til download af e-bogen som epub og pdf. Linket kan downloades indenfor 7 dage, og de digitale bøger kan hver downloades 3 gange.

 

B. Udvidet distribution

  • Boghandlere og netboghandlere

Vi opretter din bog i bogdatabaser så den kommer til salg i alle landets boghandlere samt netboghandlere, så som saxo.com, g.dk, m.fl. Bemærk at boghandlerne tager en avance som kan ligge på alt mellem 0-50 %.

Ebøger: SPITZEN Publish sælger e-bøger gennem de almindelige salgskanaler for e-bøger så som www.saxo.comwww.riidr.comwww.ebogshoppen.dkwww.arnoldbusck.dkwww.bog-ide.dk og Mofibo.com

  • Biblioteker og akademiske institutioner

Der er gode penge i biblioteksafgiften, som uddeles til forfattere, oversættere og andre, hvis bøger står på Danmarks folke- og skolebiblioteker. Det kræves dog, at der kommer en lektørudtalelse som ligger til grund for bibliotekernes indkøb. Vi hjælper dig med anmeldereksemplar og følgebrev. Desuden har vi indgået aftale med ereolen.dk som tilbydes at udlåne e-bøgerne. Vi distribuerer også din bog til skoler og institutioner.

  • Andre forhandlere

Det frie bogmarked har fået supermarkederne på banen om forhandlere af bøger. Din bog er også at finde i f.eks. Føtex og Bilka, hvis du måtte ønske. Disse tager også en avance af bogsalget.

  • Din egen website

Sælg din bog direkte fra din egen hjemmeside via en webshop, så håndterer vi lagerføring og distribution for dig.

  • Ekstra

Som selvudgiver er det vigtigt, at kunne følge med i udbredelsen og salgsraten på dine bøger. Du får hvert kvartal oversigt over statistikker, lagerbeholdning og ekspeditioner.