A. Standard distribution.

  • www.spitzen.dk

Din bog sættes til salg i vores webshop. Læserne får mulighed for en digital læserprøve inden de køber bogen. Køb af fysiske bøger bliver ekspederet med leverance indenfor 3-5 arbejdsdage. Køb af e-bøger giver kunden to link til download af e-bogen som epub og pdf. Linket kan downloades indenfor 7 dage, og de digitale bøger kan hver downloades 3 gange.

 

B. Udvidet distribution

  • Boghandlere og netboghandlere

Vi opretter din bog i bogdatabaser så den kommer til salg i alle landets boghandlere samt netboghandlere, så som saxo.com, g.dk, m.fl. Bemærk at boghandlerne tager en avance som kan ligge på alt mellem 0-50 %.

Ebøger: SPITZEN Publish sælger e-bøger gennem de almindelige salgskanaler for e-bøger så som www.saxo.comwww.riidr.comwww.ebogshoppen.dkwww.arnoldbusck.dkwww.bog-ide.dk og Mofibo.com

  • Biblioteker og akademiske institutioner

Der er gode penge i biblioteksafgiften, som uddeles til forfattere, oversættere og andre, hvis bøger står på Danmarks folke- og skolebiblioteker. Vi hjælper dig med anmeldereksemplar og følgebrev til lektøren, som udarbejder den lektørudtalelse som bibliotekerne køber bøger på grundlag af. Desuden har vi indgået aftale med ereolen.dk som tilbydes at udlåne e-bøgerne. Vi distribuerer også din bog til skoler og institutioner.

  • Andre forhandlere

Det frie bogmarked har fået supermarkederne på banen om forhandlere af bøger. Din bog er også at finde i f.eks. Føtex og Bilka, hvis du måtte ønske. Disse tager også en avance af bogsalget.

  • Din egen website

Sælg din bog direkte fra din egen hjemmeside via en webshop, så håndterer vi lagerføring og distribution for dig.

  • Ekstra

Som selvudgiver er det vigtigt, at kunne følge med i udbredelsen og salgsraten på dine bøger. Du får hvert kvartal oversigt over statistikker, lagerbeholdning og ekspeditioner.